Lite nytt från migHar ju pysslat lite fast jag är så dålig på att uppdatera här på bloggen.

Först en bild på Conne och Klara i Thailand när dom sitter i solskyddstältet och
vilar sig från solen och myser lite med chips och dryck.Sen en LO med Conne på avslutningsdagen från år 1.
Lånade Tangerine alfabetet med skuggor av Carola som scrappar med oss
på torsdagar och blev kär. *vill ha*Sen gjorde jag ett julkort med lite skräppapper som jag hade kvar.Det var allt för idag, nu ska jag springa genom duschen och sen vidare till jobbet.

Tjingeling!Jag har ju fått ihop några LO!!!Jag gjorde en LO som definitivt inte var i mina färger, men Conne gillade den i alla fall.Conne sitter och dricker en vattenmelon cooler på Kata Beach hos Mali och hans familj.
Allt material kommer från LAJM utom det svarta pappret med blommor som är beställt från USA.Här är en LO på Conne från skolavslutningen i ÅR 1.
Papper från LAJM , Blommor och bling från USA, blad från Prima och QK.
Den fina fjärilsstämpeln fick jag låna av Maria på pysselträffen på Porsön i helgen.

Sen har jag gjort en till LO men den kan jag int visa riktigt ännu.

Ha det bra!Nya kortHär är några kort jag gjort på sista tiden.
Först ett "Criss cross" kort med stämplar från Carolina, Autumn Leaves och Magnolia.
(Carolinas stämplar går att beställa igen om ni är sugen.)
Motivet målat med Promarker, band från "låddan".
Dom fina papprena fick jag av gulliga Kristin och bradsen av Anna74.
Blommorna är Prima och en liten bling i mitten.Kortet utdraget.Det här kortet är gjort med papper, brads och stämplar köpta på LAJM.
Textstämplar från Carolina och spetsen från Kupan.
En del "cirklar sitter på 3-D kuddar.Sista kortet för idag är stämplat med en Collagestämpel och sen embossad med svart.
En liten blomma med blingbrads och en snutt pärlband.
Enkelt och snabbt!

Det var allt för idag.

Tjingeling!


Lite nya kort.Gjorde två kort i går på Lajm på vår torsdags träff.
Håll till godo.Det var ett beställningskort till en gammal vän som bor i Uppsala.
Det enda beställaren ville var att dom tre "filmisarna" skulle finnas med, annars hade jag fria händer.
Chipboard pilen ar infärgad med chalk och glossad så den skulle bli blank och fin.
Biljett från Tim Holtz , blommor Prima, Papper och Blombrads från Panduro.Det här kortet har jag gjort till min dotter Pauline som snart fyller 21 år. (tror inte hon är in här och läser)
Papper från Panduro (vet ej märket), Biljett Tim Holtz, Fjäril - QK, swirl stämpel - Autumn Leaves.

Det var allt jag hade att visa idag, har två LO och några kort till jag inte fotat än men dom kommer.

Tjingeling!


Min bandförvaring!

Äntligen har jag hittat ett sätt att förvara mina band på som jag är nöj med.

Askarna har jag köpt på APIDAE Sykompaniet.

Ja, som ni ser är Kurt oxå väldigt intresserad av garn.

Tjingeling!

Sussi


Lycksele med husvagnen!


Ja, semester vecka två bar det av till Lycksele med husvagnen. Hans bror Roger med familj anslöt med sin husvagn.

Vädret var bra dag ett men när vi steg upp dag två regnade det för fullt, så mycket att vi fick översvämmning i ena hörnet av förtältet. Inte kul!! Vi hade det visserligen inte värst, det stod två vagnar en liten bit från oss och dom hade vatten ända upp till husvagnen, campingens personal fick komma med el-pumpar och pumpa bort allt vatten för att som inte skulle flyta bort.

Det regnade visserligen dag tre och fyra oxå men det var bara småskurar lite då och då, däremellan sken solen.

Vi passade på att gå på djurparken då. Det var visserligen lite kallt men det bekymrade inte barnen det minsta, det var mest papporna som gnällde och såg allmänt uttråkade ut.Visst är han fin, ser ut som en riktig julbock!LO djuret hade fått fyra supergullaga ungar, man ville nästan stoppa in fingrarna och känna på dom små ullbollarna.

   

Vi såg även rödräv, fjällräv med ungar, vargarna som just fick mat - vilka mäktiga djur.

   

Mammabjörn med sina två ungar - vilka duktiga tiggare dom var. Fy rackarns vilka klor dom har - inte skulle då jag vilja träffa dom i skogen!!Cornelia och kusin Klara tramper runt i en trampbåt så att ................................dom trötta papporna får vila en stund! ♥

    

Vissa verkade outtröttliga (Heter det så??)

  

Lite karuseller och alla andra djuren hann vi ju oxå såklart med!

    

Vi hann oxå med att besöka Ansia badet som var ett toppen fint utebad brevid campingen.Där fanns olika vattenrutchbanor, vattenfall, hinderbanor, vågmaskin, vattenkanoner mm.Man kan ju roa sig i baby poolen oxå fast man är 8 år.

Det var ju motor vecka i Lycksele när vi var där så det var massor med gamla fina bilar att vila ögonen på om man gillar det.

Nix nu får det räcka för idag!

 Sussi

Blogg Candy!

Hej!

kolla in här är det lite Candy.

 Sussi!

heart

Slut på semestern!Nej, nu får jag ta mig i kragen och uppdatera lite oftare! Semestern har ju varit slut i över 1 vecka nu!!!

Här kommer lite bilder från semestern i alla fall. Vi började med att bila ner till Stockholm och hälsa på hos min lilla mamma. Där blev det otroligt lite shopping gjort!!!! Men det obligatoriska besöket på Gröna Lund blev av ialla fall! : )Picknick efter vägen.Smörgåstårta, kaffe och läsk!  Mumselimums!Conne på besök hos Pettson och Findus.Lite karuseller blev det ju på dom 11 timmar vi var på Gröna Lund, även barnkarusellerna var C tvungen att testa!Conne bjöd pappa på en lite biltur.Idolen Tobbe Trollkarl träffade vi oxå.Ja, mammor kan nästan trampa ner sina barn i trappan till Lustiga Huset!! Det gick visserligen bra, men jag skulle gå bakom Conne så hon inte skulle göra sig illa och så trampar jag nästan ner henne istället! tur att man är så smidig!!Conne och hennes nya mjukisdjur åker Kärlekstunneln tillsammans. Hon tyckte att jag och Hasse skulle åka tillsammans så vi kunde pussas ifred!En liten slusch i värmen är ju mums. Det var 26 grader varmt och strålande sol hela dagen vi var på Grönan. :)

    

Sommar Krysset sändes den dagen vi var där så det var ju ett måste att se på. artisterna som var där var: Alcazar, Hasse "Kvinnaböske" Andersson, Bröderna Rongedal och Takida. Det var väldigt bra och kul att se hur inspelningen går till.Sen var vi nere vid stranden i Sickla/Nacka där mamma bor och där hade dom ett skita mysigt strandcafé. Där blev det några besök för glass mm.Conne slappar i hängmatan på fiket!Hasse på väg till badstranden.

    

Strandpromenaden nedanför mammas lägenhet var jättemysig att gå efter och mycket att titta på.

Ja, det var ett långt inlägg. Vi hade det otroligt härligt men det var lite pysselaffärer som hade öppet, den enda jag var in och shoppade på var Panduro och det var ju inte direkt upphetsande.

Återkommer imorgon med lite bilder från vår resa till Lyksele med husvagnen.

Tjingeling!RSS 2.0