Mera paket och ett år äldre.

Fick lite fler paket såklart och så tänkte jag visa innehållet.

Om ni vill se alltså?

Här kommer LenaG:s härliga paket med en massa nya saker direkt från andra sidan Atlanten.EmmaP:s fina kort och massor med Bling.Mera Bling, en brun Adirondack, blommor och vacker spets och ett jättefint kort från Verinica och UlrikaS.Sen har vi detta paketet från mina vänner som precis som jag är inflyttade lulebor.
Jag antar att det var därför dom valt dom fina Lulekorten.
Paketet innehöll MONSTERsaxar, ritpennor, pärlset, stickers och annat jox från Kristin och UlleBulle.Ja, jag fick ju ett riktigt paket med handgjordakort oxå sen på kvälla.
Kristin, UlleBulle och Carina hade gjort så här fina paket och kort.och innehållet det gick inte av för hackor det heller.
Sax, pincett, Spellbinders och tillhörande matta. var ju tvungen att ta fram min gröna vän och prova meddebums.Sen fick jag ett rosa paket inte helt oväntat av AnnaU med till hörande kort.och innehållet det gick inte av för hackor det heller. Roliga brads, vacker  spets och
Thickers som dessutom matchar kortet. :)AnnaW hade oxå gjort ett vackert kort och ett fint paket.och innehållet är något man aldrig kan få för mycket av, nämligen tejp och stickles.Kristins fina kort. Liljekonvaljen har 3-D effekter som inte syns så bra.
Kan det bero på att fotografen var lite stressad.Carinas fina kort, jag har verkligen knäppt dåligt. Kortet är mycket finare i verkligheten,
det är mörkbrunt medgröna svirls och beige blommor och text och vackra halvpärlor.
Ska försöka ta ett nytt foto någon dag med bättre färgåter givning.


UlleBulle har oxå överträffat sig själv mellan blöjbytena. Ett jättefint kort.Det är verkligen helt fantastiskt att få så fina saker och korten är nästan strået roligare att få.
Man vet ju vilket arbete det ligger bakom.

Tusen tack allihop för allt fina.

Nu ska jag gå och klappa på mina fina kort en gång till.

Kram Sussi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0