Buzzador - Decubal

Jag är som sagt Buzzador och då får man chansen att pröva olika produkter och även låta sina vänner pröva dessa produkter. Jag har nu använd mig utav Decubal handkräm, lipbalm/dry spots, och ansiktskräm i ca 3 veckor och är jag är otroligt nöjd över alla tre.
 
Om jag måste välja vilken av dom tre produkterna som jag gillar absolut bäst så får det bli lipbalm/dry spots, den klart bästa salvan jag någonsin använt men jag gillar även handkrämen som snabbt går in i huden. Ansiktskrämen kan är också bra och för mig som inte tål så många olika produkter funkar den mycket bra. Har svårt att hitta hudkrämer som jag faktiskt kan använda flera veckor i rad utan att få utslag eller att dom gör motsatt verkan och förvärrar min hud istället för att förbättra den.

Jag kommer garanterat fortsätta med dessa produkter då min hud behöver ett riktigt tillskott av fukt!

Här kommer lite mer info om företaget som utvecklat Decubal:

"Decubal utvecklades i början av 1970-talet i ett nära samarbete med dermatologer på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Det hela startade med att dermatologer inte kände att deras patienter med torr och sjuk hud hade optimala valmöjligheter i avseendet hudkrämer. Den utmaningen tog Actavis (tidigare Alpharma) upp, och vem var bättre till att vara med i utvecklingsarbetet än dermatologerna själva.

Det var också vid denna tidpunkt Decubals årslånga samarbete med dermatologerna blev grundlagt. Ett samarbete vi fortsatt använt oss av så vi kan fortsätta utveckla Decubal, och se till att vi håller optimal kvalitet.

Decubal rekommenderas till daglig smörjning av hela kroppen. Den kan användas av både män, kvinnor och barn i alla åldrar. Då Decubal är allergitestad, oparfymerad och har en dokumenterad effekt, används krämen också mot problemhud av professionella inom hudvården."

För er som är intresserade att prova på dessa produkter så finns dom att köpa på Cura, DocMorris, Vårdapoteket och Apoteksgruppen.

Vill du också bli Buzzador?????

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Hälsningar
sussig


RSS 2.0