Lycksele med husvagnen!


Ja, semester vecka två bar det av till Lycksele med husvagnen. Hans bror Roger med familj anslöt med sin husvagn.

Vädret var bra dag ett men när vi steg upp dag två regnade det för fullt, så mycket att vi fick översvämmning i ena hörnet av förtältet. Inte kul!! Vi hade det visserligen inte värst, det stod två vagnar en liten bit från oss och dom hade vatten ända upp till husvagnen, campingens personal fick komma med el-pumpar och pumpa bort allt vatten för att som inte skulle flyta bort.

Det regnade visserligen dag tre och fyra oxå men det var bara småskurar lite då och då, däremellan sken solen.

Vi passade på att gå på djurparken då. Det var visserligen lite kallt men det bekymrade inte barnen det minsta, det var mest papporna som gnällde och såg allmänt uttråkade ut.Visst är han fin, ser ut som en riktig julbock!LO djuret hade fått fyra supergullaga ungar, man ville nästan stoppa in fingrarna och känna på dom små ullbollarna.

   

Vi såg även rödräv, fjällräv med ungar, vargarna som just fick mat - vilka mäktiga djur.

   

Mammabjörn med sina två ungar - vilka duktiga tiggare dom var. Fy rackarns vilka klor dom har - inte skulle då jag vilja träffa dom i skogen!!Cornelia och kusin Klara tramper runt i en trampbåt så att ................................dom trötta papporna får vila en stund! ♥

    

Vissa verkade outtröttliga (Heter det så??)

  

Lite karuseller och alla andra djuren hann vi ju oxå såklart med!

    

Vi hann oxå med att besöka Ansia badet som var ett toppen fint utebad brevid campingen.Där fanns olika vattenrutchbanor, vattenfall, hinderbanor, vågmaskin, vattenkanoner mm.Man kan ju roa sig i baby poolen oxå fast man är 8 år.

Det var ju motor vecka i Lycksele när vi var där så det var massor med gamla fina bilar att vila ögonen på om man gillar det.

Nix nu får det räcka för idag!

 Sussi

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0